Kinuskia |
Smoothiet |
Teki mieli makeaa välipalaa, siispä keittelimme kinuskia ja täytyy sanoa, että tällä kertaa onnistui nappiin! Usein ennen on tullut melkein. Kinuskin keittäminen on kiinni taidosta ja tuurista. Usein tulee keitettyä hieman liian vähän, eli kinuskista tulee venyvää. Makuasia, sillä toiset tykkääväät venyvästä, mutta me tykätään, että tulee sellaista, että sitä voi leikata veitsellä ja se on vähän kuin Omar-karkkia.
KINUSKIN OHJE
2dl Kuohukermaa
2dl Sokeria
sekoita nämä kattilassa ja keittele miedolla lämmöllä yli puolituntia. Sekoittele koko ajan. Kinuski on valmista, kun se irtoaa kattilan reunioista ja muuttuu hieman "jauhomaiseksi". Kaada pellille. Anna jäähtyä, leikkaa paloiksi.
SMOOTHIET tehtiin, kun meille tuli kavereita yövieraiksi. Tämä oli iltapalana.
Siihen laitettiin: Turkin jugurttia, maitoa, mustikoita, vanilijasokeria, sokeria, banaanijugurttia.
Nam,nam,pitäis munkin nyt joku päivä testata! :)
VastaaPoistaLasketaankohan kinuski karkiksi? Karkkilakko ja tekee mieli makeaa...
VastaaPoistaOli kyllä kiva viikonloppu♡♡ Kiitos vielä teille seurasta! :)
VastaaPoistaPitääpä kokeilla tuota kinuskia(:
-Roosa
Kiva ku kävitte tulkaapa joku viikonloppu uudestaan! <3
PoistaTieto-taitosi alkaa olla ikäiseksesi huippuluokkaa!
VastaaPoistaTuula
Kiitos! :)
Poista