lauantai 8. maaliskuuta 2014

Perunasoselaatikko

Jäätävä nälkä pääsi yllättämään. Päätin tehdä perunasoselaatikkoa, joka meillä tunnetaan nimellä näppylämuusi. Tällä kertaa laitoin siihen päälle extrana tomaatteja.



 
 
Ohje:
 
Kuori, paloittele ja keitä perunat
Ruskista ja mausta jauheliha
 
Kun perunat ovat pehmeitä, kaada vesi ja vatkaa perunat muusiksi. Lisää joukkoon maitoja ja vähän rypsi-neitystoliiviöljyä ja ripaus suolaa. Ja vatkaa vielä.
 
Sekoita kypsä jauheliha ja sekoita. Laita ne öljyllä voideltuun vuokaan. Lado päälle tomaattisiivuja ja juustoraastetta. Paista 225 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja saanut vähän kullanruskeaa väriä. 

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!