perjantai 20. kesäkuuta 2014

Juhannushalko



4 munaa            
1 1/2 dl sokeria             
1 dl vehnäjauhoja             
1/2 dl perunajauhoja             
3 rkl kaakaojauhetta             
2 tl leivinjauhetta
vadelmahilloa
2 dl kermavaahtoa
 Mustaa marsipaania

Vaahdota munat ja sokeri. Siivilöi varovasti sekaan keskenään sekoitetut kuivat aineet. Paista uunissa 225 asteessa n. 8 min. Kumoa levy sokeroidun leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä. Levitä vadelmahillo jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle. Laita hetkeksi jääkaappiin vetäytymään. Vatkaa kerma ja levitä se kääretortun päälle. Leikkaa marsipaanista palaisia ja laita ne tortun päälle. Hyvää juhannusta!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!