torstai 24. huhtikuuta 2014

Kalapata

Pääsiäisen lounaaksi tein kalapadan.
 
 
 
 
 



 
 

 
 

 
 



 
 
 
 
 
 
 
Tarvitset:
 
perunoita
lohilohifileen
porkkanan
maitoa
kananmuna
ruokakermaa
juustoraastetta
sitruunapippuria
suolaa 
 
Kuori ja lohko perunat ja porkkanat pyöreiksi kiekoiksi.
Pilko kala.
Sekoita muna, maito ja kermaa keskenään.
Laita perunat, porkkanat ja kalan palat vuokaan.
 Kaada muna, maito, kerma seos vuokaan.
 Lisää päälle vielä sitruunapippuri, suola ja juustoraaste.
Paista 200, n. reilu tunti
 (kannattaa koikeilla ennen uunista ottoa onko perunat pehmeitä) 
 
 



1 kommentti:

  1. Kypsäksi hautunut kalapata näyttää oikein herkulliselta. Olet ollut muutenkin ahkerana ja valmistanut useita houkuttelevan näköisiä ruokia ja herkkuja.

    Tuula

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!