perjantai 18. lokakuuta 2013

Minttubrownies


Suklaanhimo yllätti taas, joten täytyi alkaa leipomaan. Perinteiseen reseptiin lisäsimme pähkinärouhetta sekä mariannerakeita murskattuna. Niistä tuli aika hyviä:). Ehkä ensi kerralla teemme tupla-annoksen.
Tässä oma reseptimme:
 
                                                             150g tummaa suklaata
                                                             150g voita
                                                             1,5 dl sokeria
                                                             1 dl fariinisokeria
                                                             3 munaa
                                                             1,5 dl vehnäjauhoja
                                                             0,5 dl tummaa kaakaojauhetta
                                                             1,5 rkl vaniliasokeria
                                                             1dl mantelirouhetta
                                                             1dl mariannerakeita (murskattuna)
                                                             0,5 dl pähkinärouhetta
 
 
Pilko suklaat kattilaan. Laita voi joukkoon. Sulata pienellä lämmöllä kokoajan sekoittaen, kunnes suklaa sekä voi on sulanut. Sekoita joukkoon kaikki loput ainekset.
Kääntele taikina tasaiseksi ja levitä leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan, jolle hyvä koko on noin. 15x30cm.
Paista 175 asteessa noin puoli tuntia, kunnes pinta jähmettynyt ja saanut hiukan väriä.
Anna jäähtyä hetken, leikkaa pieniksi paloiksi.
Ohje on hellapoliisikirjasta, lisäsimme vain mariannekarkit.

t. Pihla ja Viena

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!