torstai 6. helmikuuta 2014

Jälkkäri

Tämä jälkiruoka tarjoiltiin jauhelihakeiton jälkeen, mutta laitan vasta
nyt tämän ohjeen tänne blogiin.
 



Ohje:
Omenaraastetta
5-6 dl vettä
1,5 dl hyytelösokeria
Kermavaahtoa
ripaus kanelia
Päälle suklaakarkki

Jaa omenaraaste annoskulhoihin.
Keitä hyytelösokeriseos, eli laita vesi
ja sokeri kattilaan ja anna kiehahtaa
kun liemi kirkastuu seos on valmis.
kaada seos annoskulhoihin ja
lait jäähtymään jääkaappiin.
Jäähtymisen jälkeen lisää päälle
kermavaahtoa, ripaus kanelia ja
suklaakarkki.

4 kommenttia:

  1. Ai että....pitäis tehdä joku päivä... Joulujälkkärinä ruukattiin ennen syödä tätä :) -vy-

    VastaaPoista
  2. Olen samaa mieltä. Ja jälkkäri on hyvin kauniisti ja viimeistellysti laitettu tarjolle.
    Tuula

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!