sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Turkkarimarengit



Voiko parempaa olla, kuin turkkarimarengit !Näidenkin ohje on otettu hellapoliisikirjasta.

Laita uuni 100 asteeseen.

Eroittele neljästä kananmunasta valkuaiset ja vatkaa ne kovaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Lisää jossain vaiheessa joukkoon 2,5dl tomusokeria, ripaus vanilijasokeria ja 1dl turkinpippurirouhetta. (käytämme valmiiksi rouhittua turkinpippuria. Sitä löytyy kaupoista yleensä maustehyllyiltä, leivontatarvikkeiden kohdalta)

Sekoita vielä lusikalla seos tasaiseksi ja laita lusikalla nokareita pellille. Laita pelti uuniin n. 2 tunniksi. Välillä voit vähentää lämpöä. Parhaimmat marengit tulee, kun mahdollisimman matalalla lämmöllä ja mahdollisimman kauan paistaa. Jos maltat olla syömättä marenkeja heti, niin laita ne ilmavaan, esim pahviseen leivoslaatikkoon odottamaan tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!