tiistai 4. maaliskuuta 2014

Kinuskipalat ja smoothie

Kinuskia



Smoothiet




 
Teki mieli makeaa välipalaa, siispä keittelimme kinuskia ja täytyy sanoa, että tällä kertaa onnistui nappiin! Usein ennen on tullut melkein. Kinuskin keittäminen on kiinni taidosta ja tuurista. Usein tulee keitettyä hieman liian vähän, eli kinuskista tulee venyvää. Makuasia, sillä toiset tykkääväät venyvästä, mutta me tykätään, että tulee sellaista, että sitä voi leikata veitsellä ja se on vähän kuin Omar-karkkia.

KINUSKIN OHJE

2dl Kuohukermaa
2dl  Sokeria

sekoita nämä kattilassa ja keittele miedolla lämmöllä yli puolituntia. Sekoittele koko ajan. Kinuski on valmista, kun se irtoaa kattilan reunioista ja muuttuu hieman "jauhomaiseksi". Kaada pellille. Anna jäähtyä, leikkaa paloiksi.


SMOOTHIET tehtiin, kun meille tuli kavereita yövieraiksi. Tämä oli iltapalana.
Siihen laitettiin: Turkin jugurttia, maitoa, mustikoita, vanilijasokeria, sokeria, banaanijugurttia.


6 kommenttia:

  1. Nam,nam,pitäis munkin nyt joku päivä testata! :)

    VastaaPoista
  2. Lasketaankohan kinuski karkiksi? Karkkilakko ja tekee mieli makeaa...

    VastaaPoista
  3. Oli kyllä kiva viikonloppu♡♡ Kiitos vielä teille seurasta! :)
    Pitääpä kokeilla tuota kinuskia(:
    -Roosa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva ku kävitte tulkaapa joku viikonloppu uudestaan! <3

      Poista
  4. Tieto-taitosi alkaa olla ikäiseksesi huippuluokkaa!

    Tuula

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!